Zurich UK biedt 100 traineeplaatsen aan voor 2023


Zurich UK biedt 100 nieuwe stageplaatsen aan in het hele Verenigd Koninkrijk, omdat de verzekeraar doorgaat met zijn streven om jong talent aan te trekken en zijn personeel toekomstbestendig te maken. Het bedrijf heeft het totale aantal zogeheten apprentices voor 2023 verhoogd voor een twaalftal segmenten, waaronder die  in HR, marketing en dataprotection. De verzekeraar verhoogt de inspanningen op het gebied van bijscholing van bestaande werknemers, onder meer door middel van 89% meer interne stages . Er worden kwalificaties aangeboden zoals coaching professional, data technicus, senior leiders en data analisten.

De stages, waarvoor vanaf deze maand aanvragen kunnen worden ingediend, zijn beschikbaar in 12 verschillende sectoren, waaronder data science, operations en IT, financiën en claims, en variëren van mensen die aan het begin van hun verzekeringscarrière staan tot en met masterkwalificaties voor mensen in een latere carrière.

Zurich voorspelt dat het dit jaar 1,75 miljoen pond van de door de overheid gefinancierde lapprenticeship levy  zal gebruiken. Er zijn plaatsen beschikbaar in het hele Verenigd Koninkrijk, waaronder Londen, Cardiff, Fareham, Farnborough, Glasgow, Birmingham en Swindon. Sinds 2017 heeft de verzekeraar meer dan 500 nieuwe en bestaande werknemers ondersteund met leercontracten.

Inmiddels hebben meer  dan 100 werknemers hebben een stage op niveau 3 voltooid en daarmee een certificaat van het Chartered Insurance Institute (CII Cert) behaald, 20 leerlingen hebben hun verzekeringsvaardigheden verder ontwikkeld via de Insurance Professional-standaard, waarmee ze niveau 4 en Diploma CII-kwalificaties hebben behaald, 50 werknemers hebben niveau 6 bereikt via de Senior Insurance Professional-opleiding, CII Advanced Diploma Qualification (ACII), meer dan 20 werknemers hebben een opleiding op masterniveau gevolgd en meer dan 60 medewerkers hebben een master of gelijkwaardige kwalificatie behaald in Data, Digital, Accountancy, Engineering en Leadership.

Michelle Ransome, Talent Acquisition Manager bij Zurich UK licht toe: “We zijn verheugd dat we het aantal traineeplaatsen dit jaar hebben uitgebreid. Zurich ziet de waarde in van het aantrekken van toptalent met vaardigheden over de hele linie, en daarom hebben we dit jaar disciplines geïntroduceerd die niet op verzekeringen zijn gericht, in groeigebieden van ons bedrijf. We investeren ook in de bijscholing van ons bestaande personeel, zodat werknemers hun huidige functie kunnen verbeteren en hun vaardigheden voor de toekomst kunnen uitbreiden.”