Yellow Submarine Invitational Golftoernooi op 16 juni a.s. bij Golfclub Heelsum


16 juni a.s. zal wederom het Yellow Submarine Invitational Golftoernooi plaatsvinden. Ditmaal is er gekozen voor de fairways van Golfclub Heelsum als locatie.

In de uitnodiging schrijven de  organisatoren: “ Zonovergoten fairways, adembenemende greens en knallende kurken. Dit jaar zal de 11e editie van het Yellow Submarine Invitational Golftoernooi op 16 juni 2022 gaan plaatsvinden op de prachte golfbaan van Golfclub Heelsum. De baan biedt een unieke plek om te spelen en brengt een belangrijke cultuurhistorische achtergrond met zich mee. Op dezelfde plek als waar op 17 september 1944 duizenden militairen van de Britse 1st Airborne Division neerstreken op weg naar de slag om Arnhem, zullen professionals uit de maritieme verzekeringsbranche  strijden voor de titel van ‘Texas Scramble’ winnaars van de dag.

Het sportieve maritieme evenement is mede mogelijk gemaakt door Anchor Insurance, Van Ameyde Marine, Castel Underwriting Europe, Ecclesia Nederland, Charterama, Dutch P&I, Boval Assurantiën, Van Breda Risk & Benefits en Dock Legal Experts.