Wilco de Haan nieuwe Algemeen Directeur van Schouten Zekerheid

Wilco de Haan (51) is sinds 1 januari 2024 de nieuwe Algemeen Directeur van Schouten Zekerheid. De Haan neemt het stokje over van mede-eigenaar Rob van Os (66), die de functie vanaf 1997 bekleedde. Van Os blijft onderdeel uitmaken van de directie van Schouten Zekerheid. 

Afgelopen december was De Haan 12,5 jaar in dienst bij Schouten Zekerheid en in die periode heeft hij verschillende functies bekleed binnen de organisatie. De Haan is eveneens Register Makelaar in Assurantiën en Gevolmachtigd Agent en is verheugd met de benoeming tot Algemeen Directeur: “Voor mij is dit een mooie stap binnen een schitterende organisatie, waar ik al jaren met enorm veel plezier werkzaam ben. Ik kijk ernaar uit om samen met onze toegewijde collega’s verder te bouwen op het stevige fundament dat Rob de afgelopen decennia heeft opgebouwd.”

Aftredend Algemeen Directeur Rob van Os werkt sinds 1979 bij Schouten Zekerheid en werd in 1997 Algemeen Directeur en mede-eigenaar. Rob draagt het stokje met een goed gevoel over: “Wilco krijgt de leiding over een groot team met enorm gedreven collega’s, die elke dag het beste uit zichzelf willen halen en daardoor onze relaties goed kunnen bedienen. Tien jaar geleden hadden we een omzet van 10 miljoen euro. Nu zijn we op weg naar 40 miljoen met 275 collega’s. Als je ziet hoe hard we de afgelopen jaren zijn gegroeid, maakt dat mij enorm trots.”