Voogd & Voogd en a.s.r maken werk van voorkomen brand- en waterschade en kondigen komst aan van schadeverminderende app

Vanaf 1 juli is het in Nederland verplicht om op iedere etage van een woning een rookmelder te plaatsen. Bij brand worden bewoners tijdig gealarmeerd en kunnen zij zichzelf in veiligheid brengen én brandschade aan het huis en eigendommen beperken of zelfs voorkomen. Voogd & Voogd en a.s.r. helpen graag een handje om deze nieuwe wetgeving bij klanten onder de aandacht te brengen. Daarom krijgt iedere klant die via Voogd & Voogd een a.s.r. Woonpakket afsluit, een gratis Smartlife digitale rookmelder cadeau. Op deze manier dragen Voogd & Voogd en a.s.r. een steentje bij als het gaat om een veilige toekomst.

Waterschade beperken: Slurpzak cadeau

Waterschade is ieder jaar weer een van de grootste en meest geclaimde schades. Reden te meer voor Voogd & Voogd en a.s.r. om hier een preventiecadeau voor in te zetten. De meest trouwe klanten die een a.s.r. Inboedel- of Woonhuisverzekering hebben, ontvangen in de maand juli een gratis Slurpzak. Een Slurpzak biedt snel en effectief een barrière tegen plotseling opkomend water en wordt toegepast bij een lekkage om water op te vangen. Het doel van Voogd & Voogd en a.s.r. is dat klanten snel handelen bij onverwachte situaties, zodat de gevolgen voor iedereen beperkt blijven.

App

Tot slot lanceert Voogd & Voogd, in samenwerking met a.s.r., binnenkort een unieke app. “De app draagt bij aan het verbeteren van het verkeersbewustzijn van verkeersdeelnemers. En dat zou het aantal schades aanzienlijk moeten verminderen”, aldus beide bedrijven.