Voldaan breidt directieteam uit met Jarco de Bruin

Per 1 januari 2023 wordt het team van Voldaan uitgebreid met Jarco de Bruin( midden) als commercieel directeur. Hij sluit aan bij het directieteam van Ad Buijs (oprichter en algemeen directeur, links) en Arno Baan (technisch en operationeel directeur, rechts).

De Bruin werkt al ruim 20 jaar in de financiële dienstverlening. Naast zeer brede bancaire ervaring, waaronder meer dan 10 jaar ervaring als commercieel directeur Factoring en Lease. In de afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als zelfstandig adviseur en interim manager.

“Uit ervaring weet ik dat er een grote behoefte is aan de dienst die Voldaan aanbiedt. Een eenvoudige financiering die ondernemers helpt met ondernemen. Ik kijk er enorm naar uit met het team de groei die we doormaken verder vorm te geven en onze productpropositie door te ontwikkelen, zodat we nog meer ondernemers kunnen helpen. én nemen wij het risico op laat-/niet betaling over. Deze combinatie van services en de eenvoudige werkwijze maakt onze dienstverlening uniek in de markt. Wij verwachten dan ook de komende jaren hard door te groeien en de marktleider te blijven voor factuurovername”, aldus de Bruin.

Financiële producten zonder kleine lettertjes en met goed fatsoen, dat is waar Voldaan voor staat. In deze scale-up fase ziet Voldaan de mogelijkheid om de groei van de afgelopen 8 jaar door te zetten om nog meer ondernemers te voorzien van liquiditeit voor groei en andere ambities.

Foto credits: Yuri Floris Fotografie, locatie café La La Laa Den bosch