VNAB Visie Event op 16 mei a.s. in teken van het cyberrisico

Binnenkort verschijnt de VNAB Visie. Deze editie staat volledig in het teken van cyber. In navolging op het magazine organiseert de VNAB op maandag 16 mei in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum het VNAB Visie Event, dat eveneens in het teken staat van het cyberrisico.

  Naast een presentatie over de uitdagingen van de cyberverzekeringsmarkt, passeren tijdens interactieve talkshows verschillende cyberonderwerpen de revue. Zo wordt er o.a. een beeld gevormd van de huidige cybersituatie in de zakelijke verzekeringsmarkt t.o.v. voorgaande jaren, wordt er ingegaan op cyber en de verharding van de markt, keuzes en de impact van die keuzes op cybergebied, het beperken van de schade voor en na een cyberincident en het besef bij de klant.

Lars Springeling

De gasten aan tafel zijn Pim Takkenberg, Algemeen Directeur van Northwave BeNeLux en Frarie van Vliet, schade-expert bij expertisebureau Crawford & Company . De overige tafelgasten worden  op een later moment bekend gemaakt. Daarnaast zal Lars Springeling,  Deputy Cyber Manager voor Continentaal Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika bij Chubb, tijdens zijn presentatie: ‘De uitdagingen van de cyberverzekeringsmarkt en hoe nu verder?’ ingaan op de uitdagingen van de cyberverzekeringsmarkt, een toelichting geven op recente significante incidenten alsmede ingaan op een mogelijk oplossing en de voordelen hiervan.

Pim Takkenberg

Tijdschema

13.30 – 14.00 uur: Inloop
14.00 – 14.10 uur: Opening door Maarten Bouwhuis
14.10 – 14.30 uur: Interactieve talkshow: setting the cyber scene
14.30 – 15.00 uur: Presentatie door Lars Springeling (Chubb)
15.00 – 15.30 uur: Pauze
15.30 – 16.15 uur: Interactieve talkshow: hoe zit het met cyber en verzekeren?
16.15 – 16.30 uur: Afsluiting door Maarten Bouwhuis
16.30 – 18.00 uur: Netwerkborrel

Aanmelden voor dit event is noodzakelijk. : marketing@vnab.nl.

Frarie van Vliet