Verzekeraars: nieuwe banen voor Tayfun Ekinci (Chubb), Stephen Cox (Allianz), Edward Ensing (AM Assuradeuren) en Jeroen Leijs (Fidus)

Tayfun Ekinci heeft vorige week zijn laatste werkdag gehad bij Aon, waar hij de afgelopen twee jaar heeft gewerkt als Broker Property. Hij gaat het nieuwe jaar aan de slag als Underwriter Property  bij Chubb. Daarmee keert hij terug naar het verzekeringsvak, waarin hij zijn loopbaan in de sector startte in 2022 bij ING Nederland als klantadviseur.  Vervolgens werkte hij ruim vier jaar als Account Adviseur Schade bij Allianz en aansluitend twee jaar als Specialist Bedrijfsmatige Verzekeringen bij Schouten Zekerheid.

Tayfun Ekinci

 
“Na bijna 15 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij Ecclesia en haar voorgangers is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 januari 2022 ga ik aan de slag als Senior Underwriter Property bij Allianz Nederland.: Dat schrijft Stephen Cox op zijn eigen Linkedin-pagina. Hij werkte sinds 2007 bij  Concordia de Keizer en voorgangers (nu Ecclesia)  als (Senior Specialist Brand.  

Stephen Cox

Na ruim 20,5 jaar te hebben gewerkt bij TVM Verzekeringen als Senior Schadebehandelaar gaat Edward Ensing het nieuwe jaar aan de slag bij AM Assuradeuren. Daarvoor werkte hij bij de Heijmeriks Groep en CED Nomex .
“Na 8 mooie jaren bij SAA Verzekeringen is het tijd voor een nieuw avontuur”, schrijft HR-manager Jeroen Leijs op LinkedIn. Hij gaat het nieuwe jaar in dezelfde functie aan de slag bij    Heinenoord Holding/Fidus  .     1
Edward Ensing
Jeroen leijs