Verti Versicherung AG gaat samenwerken met FRISS


Verti Versicherung AG, Duitslands op een na grootste directe autoverzekeraar, gaat voortaan werken met de AI-gebaseerde software van FRISS om de service aan de klant te verbeteren. De oplossing van FRISS is onder schadeverzekeraars de meest geïmplementeerde AI-gebaseerde oplossing voor fraudedetectie en risicobeperking. FRISS versnelt de digitale transformatie van Verti door de werkstromen te optimaliseren met innovatieve producten en door Verti en zijn polishouders de best mogelijke klantervaring te bieden.

“Dankzij de innovatieve, AI-gebaseerde technologie van FRISS kunnen we de volgende stap zetten in de digitalisering van onze processen. Het betekent ook dat onze klanten, die sterk in ons vertrouwen, er nog zekerder van kunnen zijn dat we hun premies op een verantwoordelijke manier beheren”, vertelt Julian Reise, operationeel directeur van Verti Versicherung AG.

Niels Zijderveld, financieel directeur van FRISS, voegt toe: “De digitaliseringsstrategie van Verti zorgt voor een flinke groei van de onderneming. Ik ben bijzonder blij dat wij hieraan een bijdrage kunnen leveren. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om bedrijven te beschermen tegen fraude en hoge risico’s. Samen werken we aan het realiseren van een uitstekende klantenservice en we kijken ernaar uit om de cijfers voor efficiëntie en fraudedetectie een sprong omhoog te zien maken.”