Vanwege jaarlijks double digit growth breidt CNA Hardy haar Life Science/Health Care-team uit met Dorien de Bruin

CNA Hardy heeft per 1 augustus jl. haar Health Care/Life Science-team uitgebreid met Dorien de Bruin in de functie van Underwriter Healthcare. Zij was voorheen werkzaam als acceptant Zorgondernemingen bij VvAA. “Met haar komst willen we met name onze activiteiten  op het gebied van medische beroepsaansprakelijkheid nadrukkelijker op de kaart zetten”, aldus de in Hoofddorp gevestigde nicheverzekeraar, die claimt in ons land marktleider te zijn op het gebied van Life Science.

Binnen het segment Healthcare/Life Science worden aansprakelijkheidsverzekeringen aangeboden voor onder meer leveranciers van medische apparatuur, farmaceutische producten en biotechnologische producten.  Verder biedt CNA Hardy ook medische beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor instellingen in de gezondheidszorg, alsmede proefpersoonverzekeringen. Sinds de start in dit segment in 2008 maakt CNA Hardy hierin een sterke groei door, gemiddeld jaarlijks met dubbele cijfers.

Het team bestaat behalve uit Dorien uit de ervaren Hans van Langen, Mark Gupffert en Jolanda Stapelbroek. De kracht is gelegen in de bij de medewerkers volop aanwezige kennis  van de markten en bedrijfstakken waarin het opereert, zowel in Nederland als bij het  internationale – kapitaalkrachtige – moederbedrijf.

CNA Hardy, dat zich verder bezighoudt met  first & third party verzekeringsoplossingen voor financiële instellingen, zakelijke dienstverlening, technology & cyber, telt in ons land 13 medewerkers.

 Bij de foto het voltallige Heatlth Care/Life Science-team: v.l.n.r. Mark Gupffert (Senior Underwriter Healthcare), Jolanda Stapelbroek (Underwriting Assistant Healthcare), Dorien de Bruin (Underwriter Healthcare) en Hans van Langen (Senior Technical Underwriter Healthcare Europe).