THB Europe B.V. heet voortaan Amwins Re

Amwins Group Inc. (“Amwins”), heeft vandaag de rebranding aangekondigd van THB, haar internationale makelaarstak in Londen, naar Amwins Global Risks. De herverzekeringsactiviteiten van THB Europe die onder meer vanuit het Nederlandse kantoor in Amstelveen worden verricht, zullen voortaan worden gevoerd onder de naam Amwins Re.

Sinds THB in 2012 bij Amwins kwam, heeft het zijn jaarlijkse premieomzet verdubbeld tot meer dan $ 2 miljard en is het nu een van de grootste onafhankelijke gespecialiseerde  wholesale makelaars op de Londense markt en bedient het makelaars en markten in Noord-Amerika, Europa en internationaal.

“THB heeft bijgedragen aan het succes van Amwins bij het uitbreiden van onze capaciteiten en wereldwijde markttoegang”, zegt Scott M. Purviance, Chief Executive Officer van Amwins in een vandaag uitgegeven persbericht.  “De werkzaamheden die  we de afgelopen tien jaar samen hebben verricht, heeft de twee bedrijven sterker gemaakt. Rebranding naar Amwins Global Risks verenigt het bedrijf verder, onderschrijft ons wholesale businessmodel en onderstreept onze unieke cultuur en ambities voor toekomstige groei. “

De verandering maakt deel uit van een bredere update van de merkidentiteit van Amwins, inclusief een nieuw logo en een nieuwe campagne die de ‘one firm’-benadering van het bedrijf om klanten en markten te ondersteunen, verder benadrukt. “In elk onderdeel van de activiteiten van Amwins is er een geschiedenis van krachtenbundeling om meer te bereiken dan we afzonderlijk zouden kunnen bereiken”, zegt Matthew Crane, zegt Matthew Crane, de onlangs benoemde Chief Executive Officer van Amwins Global Risks.  

  “Ons verenigen achter één merk onderstreept  beter onze capaciteiten en ambities terwijl we internationaal blijven uitbreiden. De  naamsverandering in Amwins Global Risks is in dat opzicht een logische ontwikkeling die de groei benadrukt van ons bedrijf, onze cultuur van samenwerking en ons vermogen om expertise op te bouwen over de grenzen en wereldwijde markten heen. “

Het netwerk van partnerbedrijven van Amwins Global Risks in Latijns-Amerika en Azië zal de werkzaamheden blijven voortzetten onder de merknaam THB.

Amwins Re

In een brief aan de relaties over de naamsverandering heeft THB Europe B.V. vandaag aangegeven dat alle klanten van THB Europe B.V. zullen blijven werken met dezelfde makelaars- en servicecontacten in Amsterdam en in haar administratiehub in Cheltenham. “De  relaties die we hebben opgebouwd, veranderen niet. Als Amwins hebben we de schaal, stabiliteit en middelen van een toonaangevende wereldwijde distributeur van gespecialiseerde verzekeringen, plus een visie van 150 jaar om deze relaties te helpen versterken.” De telefoonnummers blijven hetzelfde, maar het emailadres verandert in   ‘@ amwinsglobalrisks.com’. Het nieuwe websiteadres luidt  www.amwinsglobalrisks.com.