Starr Europe Insurance Ltd versterkt zich verder met Marvin Pols

Starr Europe Insurance Limited heeft zich opnieuw versterkt met een nieuwe medewerker: Marvin Pols, die binnenkort aan de slag gaat als Senior Underwriter General Liability. Daarmee is hij inmiddels de 17e medewerker  van het vanuit het WTC-gebouw in Rotterdam opererende verzekeraar. “Hiermee zijn we klaar  voor de komende continuaties”, stelt  Regional Manager Benelux Peter Schott.|

Marvin is afkomstig van Allianz Nederland, waar hij de afgelopen ruim vijf jaar werkzaam was als Senior Underwriter Liability.  Hij is sinds 2003 actief in de verzekeringsbranche en werkte sindsdien ruim drie jaar bij Nationale-Nederlanden als Acceptant Aansprakelijkheid voor Bedrijven, twee jaar in dezelfde functie op detacheringsbasis voor verschillende verzekeraars en gedurende ruim acht jaar bij Aegon Nederland als (Volmacht) Senior Acceptant Aansprakelijkheid voor Bedrijven.

Eerder deze week kondigde Starr de komst aan van vier medewerkers:  Edwin de Jongh als Manager Property & Energy. Hij gaat hiermee de rol overnemen van Peter Schott die zich voornamelijk gaat richten op General Management en Relatie Management, Ella Lenz  als Assistant UW Property, Thomas Denhartog als Operations and Support en Andwele Ernst als Assistant UW Casualty).