Siebe van der Zon keert bij MS Amlin terug in nieuwe functie: Manager International Insurance Programs

Siebe van der Zon keert terug bij MS Amlin, die hij eind 2019 na 17 jaar verliet voor een overstap naar Nationale-Nederlanden. Op 1 december a.s. gaat hij op het oude nest aan de slag in een nieuwe functie: Manager Internationale Insurance Programs. De nieuwe functie is gecreëerd om de positie van MS Amlin te verstevigen als partner voor het plaatsen van internationale verzekeringsprogramma’s voor Property & Casualty. “Ik ben super enthousiast om per 1 december terug te keren bij MS Amlin in  het hart van de internationale verzekeringsmarkt om samen met underwriters en brokers zorg te dragen voor verzekerbaarheid van internationale klanten”, schrijft hij op Linkedin.

Daarop blijkt hij ook terug op zijn periode bij NN: “De afgelopen 22 maanden heb ik samen met mijn team de businessline Aansprakelijkheid Beurs bij NN weer op de kaart gezet. Dankzij de inspanningen van het team AVB zijn de portefeuilles van NN/DL en Vivat/Reaal gemigreerd en gescreend. Er ligt een mooi fundament met een duidelijke visie en strategie voor de toekomst.”

Bij NN vervulde hij aanvankelijk de functie van Branchemanager Aansprakelijkheid Beurs en dit jaar die van Underwriting Manager Casualty & Engineering  en die van Manager CAR Run-off a.i. Bij MS Amlin begon hij  in 2003 als Claims Specialist Liability en werkte daarna als  INI Coördinator International Accounts, als Manager Underwriting General Lisability en laatstelijk als manager Underwriting General Liability