Scildon start met Scildon Support voor financieel adviseurs

Met Scildon Support wil Scildon adviseurs ondersteunen in hun advieswerk door allerlei informatie zoals consumententeksten, adviestools, infographics en onderzoeksresultaten overzichtelijk en toegankelijk te maken. Ook webinars zijn terug te kijken.

Scildon biedt haar financiële producten uitsluitend aan via de met haar samenwerkende adviseurs. Dick de Kruijk, Manager Marketing & Innovatie bij Scildon “Wij ervaren de samenwerking met het intermediair als een proces waarin wij samen waarde creëren voor onze klanten. Scildon levert de producten en processen en de financieel adviseur informeert en adviseert zodat klanten een juiste keuze kunnen maken”. 

Veel geïnvesteerd in ondersteuning deskundigheid en communicatie

“De kracht van de onafhankelijk adviseur, stelt Dick de Kruijk, is de lokale aanwezigheid en de persoonlijke relatie die men heeft met de klant. Kantoren investeren veel in de deskundigheid van medewerkers en in het ontwikkelen van goede voorlichtingstools voor hun klanten. Wij helpen daar graag bij”.

“Inmiddels is het aantal beschikbare tools zo omvangrijk dat wij af en toe zelf ook wel eens vergeten wat we allemaal hebben, aldus Dick de Kruijk. We kregen vanuit adviseurs regelmatig de vraag of wij ons pakket van ondersteuning niet wat inzichtelijker konden aanbieden. Met de digitale archiefkast Scildon Support hopen wij aan deze behoefte tegemoet te komen.”