SAR prolongeert UvA-seminars vanwege grote belangstelling

De in samenwerking met de UvA georganiseerde webinars van de SAR  zijn dusdanig succesvol dat ze vrijwel meteen na het vrijgeven van nieuwe data volgeboekt zijn! Reden te meer om ze in de maand juni nogmaals te herhalen

Woensdag 27 mei en Maandag 15 juni – Risicomanagement in tijden van corona  – Rob van Erp UvA
Vroeger was iedereen alleen maar voetbalcoach, nu is iedereen ‘viroloog’. Maar iedereen zou risk manager moeten zijn!Kansen inschatten is als moeilijk genoeg als er wel data beschikbaar zijn, maar als die er (nog) niet zijn, hoe doe je dat dan? Hoe weet je welke beheersing effectief is? Hoeveel zekerheid biedt een coronateWt eigenlijk? Is corona nu een zwarte zwaan of niet? Wat zijn de nieuwe en/of verergerde risico’s in coronatijd? En wie heeft niet gezondigd tegen de regel dat correlatie nog geen causaliteit betekent?
Voor veel van deze vragen zijn methodische antwoorden, die gaan we met elkaar in dit webinar bespreken!

Donderdag 4 juni en donderdag 18 juni – Toegevoegde waarde van het intermediair in tijden van corona – Dr. Fred De Jong/UvA
In dit webinar gaan we in op de vraag wat nu de waarde van financieel advies en het intermediair, in hoeverre die waarde verandert als gevolg van de coronacrisis en wat je concreet als intermediair kunt doen om je waarde te vergroten. 

Dinsdag 9 juni – Integriteit – waarom is het juist nu belangrijk? – Rob van Erp UvA
Integriteit is een breed begrip en betekent voor verschillende mensen vaak heel wat anders. Hoe ga je met elkaar het gesprek aan over integriteit, moeten dat geschreven of juist ongeschreven regels zijn? Hoe integer ben je zelf eigenlijk? Is dat altijd hetzelfde of is dat ergens afhankelijk van? Van wat dan? Hoe kan je integriteit bevorderen? 


Vrijdag 5 juni en vrijdag 12 juni – Corona en andere crises – lessons Learned – René Doff UvA
Wat zijn de gevolgen van corona? Had u zich beter kunnen voorbereiden? De afgelopen jaren hebben zich al heel wat crises voorgedaan en wat heeft de verzekeringsbranche daarvan geleerd? Is de sector sterker geworden of worden we steeds weer overvallen door nieuwe gebeurtenissen? Tijdens dit webinar besteden we aandacht aan de lessen die we hebben getrokken uit de diverse crises van de afgelopen decennia. Hierbij zeker ook aandacht om deze lessen toe te passen op de dagelijkse prakijk van de verzekeringstussenpersoon.Er zullen in de komende tijd meer webinars georganiseerd gaan worden over onderwerpen die betrekking hebben op de actualiteit. We houden u op de hoogte! Voor nu zien wij de inschrijvingen graag tegemoet en wensen dat iedereen gezond mag blijven!

“U kunt zich voor deze webinars aanmelden via uw mijn.sar.nu account;  hier treft u ook de aanvangstijden aan.  Na aanmelding ontvangt u de informatie hoe u kunt deelnemen aan dit webinar. Deelname aan de webinars is gratis”, aldus de SAR.