RSA Nederland benoemt Fred Koek tot Property, Construction & Engineering Underwriting Leader

RSA Nederland, de Nederlandse tak van de verzekeringsgroep RSA Luxembourg S.A., heeft de benoeming aangekondigd van Fred Koek als interim Property, Construction & Engineering Underwriting Leader. Hij zal in functionele lijn rapporteren aan Raúl Villanueva, European Head of Property & Construction en lokaal aan Erik Lindeman, Managing Director Nederland.

Fred heeft, na z’n afstuderen, 25 jaar ervaring opgedaan in de verzekeringsindustrie, waarvan een groot deel binnen RSA Group, waar hij sinds oktober 2005 werkzaam is als Senior Property Underwriter. Daarvoor  werkte hij ruim 8,5 jaar bij Allianz als Branchespecialist Specialist Property.

Erik Lindeman, Managing Director Nederland licht toe: “Ik dank Fred voor zijn inzet en toewijding voor RSA. Zijn uitgebreide branchekennis en gedegen underwriting-ervaring worden binnen de hele Group erkend en ik ben ervan overtuigd dat zijn promotie zal zorgen voor de ontwikkeling van onze groeistrategie in de bedrijfssegmenten waarin wij ons kunnen onderscheiden.”