RISK en rhion lanceren met Neerlandse ‘een nieuwe en onderscheidende particuliere autoverzekering’


 Insurtech provider RISK heeft met rhion een volmacht-autoverzekering ontwikkeld onder de naam Neerlandse. “Een veelvoorkomende wens van de aangesloten adviseurs betreft het gemis aan een moderne autoverzekering in volmacht welke qua inhoud, acceptatiebeleid en tariefstelling kan meegaan in het aanbod van de online markt van autoverzekeringen”, aldus Harmen Vollmuller (Manager Sales bij RISK).

“In onze plezierige en intensieve samenwerking met rhion is deze mogelijkheid besproken. Samen met verzekeraar rhion heeft RISK besloten om deze kans te benutten. De Neerlandse autoverzekering betreft een onderscheidende autoverzekering voor particuliere consumenten welke exclusief door aangesloten adviseurs bij RISK valt af te sluiten. De Neerlandse autoverzekering zal het eerste product in een reeks van nieuw te lanceren producten onder de noemer van Neerlandse zijn. De uitbreiding van volgende producten in het Neerlandse productschap kennen eenzelfde karakter als de nieuwe particuliere autoverzekering: scherpe, marktdekkende voorwaarden in combinatie met een interessante premiestelling. “

Onderscheidend product

De Neerlandse autoverzekering kent ruime acceptatiegrenzen. Daarnaast heeft het product geen eigen risico bij ruitvervanging en is er een uitgebreide nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling van toepassing. Elektrische auto’s worden steeds meer verkocht in Nederland, daarom biedt de Neerlandse autoverzekering ook dekking voor de merken Tesla en Polestar. Uitbreiding van productenpalet Aangesloten adviseurs bij RISK kunnen nu voor particuliere klanten de Neerlandse autoverzekering aanvragen. Met deze nieuwe samenwerking wordt het productenpalet van RISK verder uitgebreid. Hiermee worden zowel de offline als online kanalen van RISK optimaal bediend. Deze samenwerking sluit goed aan bij de omnichannel distributiestrategie omtrent financiële producten van RISK.

De keuze van rhion om samen te gaan werken voor de totstandkoming van deze autoverzekering in een volmachtconstructie met RISK past goed bij de distributiestrategie van rhion: “samenwerken met innovatieve spelers in het verzekeringslandschap zoals serviceprovider RISK past binnen onze zoektocht om innovatieve diensten en producten in de markt te distribueren.”, aldus Rob van Rietschoten, Volmacht Manager bij rhion.