Raetsheren en EMN kijken terug op geslaagd sportief marktevent: 23.700 voor Stichting Aap

Het was een waanzinnig gave dag! Zo bestempelt Rianne Baumann op Linkedin het sportieve marktevent dat Raetsheren en EMN afgelopen donderdag organiseerden op het strand in Scheveningen. Daarbij werd in totaal 23.700 euro opgehaald voor Stichting Aap. De opbrengst zal worden geïnvesteerd in een nieuw complex voor (exotische) zoogdieren! (Meer info over de stichting is hier terug te vinden: https://www.aap.nl/dit-doen-wij/onze-aanpak/).

”Over het evenement van Raetsheren en EMN gisteren op het strand van Scheveningen kan ik niet anders zeggen dan dat het ook mijn verwachtingen heeft overtroffen. Het weer was prachtig. Ruim 250 mensen die sportief bezig waren. Een spannende strijd om de eerste plaats, met het team van Troostwijk als winnaar, terwijl MS Amlin en Achmea als tweede en derde eindigden! Een informeel moment om te netwerken. Collega’s die vanuit het hele land naar Scheveningen zijn gekomen om deel te nemen, zoals bijvoorbeeld onze collega’s van NNAM. Als ultieme kers op de taart een opbrengst van 23.700 euro voor Stichting Aap. Dit is alleen mogelijk dankzij de support van alle sponsoren! Dank voor jullie ongekende loyaliteit. “

Rianne vult aan: “In 2017 organiseerden Jurgen (Baumann, red)  en ik ons laatste toernooi samen. We beloofden toen terug te keren, maar door een combinatie van nieuwe werkgevers en een Corona-pandemie was het er nog niet eerder van gekomen.Maar nu weer terug te zijn voelde als vanouds. Vertrouwd om met elkaar dit te organiseren. Vertrouwd om weer met iedereen in korte broek op het zand te staan. Het was een waanzinnig mooie dag die we alleen dankzij de trouwe support van alle sporters in de markt.”

het winnende team van Troostwijk