Peter Kegel verlaat na ruim vijf jaar ‘een sterk HDI’

Peter Kegel verlaat per 1 december a.s. HDI Global voor een nieuwe uitdaging. Peter kwam in 2017 aan boord als Head of Distribution. In 2020 kreeg hij de verantwoordelijkheid voor Underwriting erbij. “Bij de herpositionering in de co-assurantiemarkt is Peter een belangrijke motor geweest. HDI heeft in de afgelopen jaren een aantal ingrijpende veranderingen ondergaan. Tegen het decor van Covid-19 en verhuizingen naar fantastische kantoren in Blaak House (Rotterdam) en Sloterdijk (Amsterdam), is HDI gestaag getransformeerd tot een vooruitstrevende, servicegerichte verzekeraar met een primaire focus op de grootzakelijke markt.”, schrijft HDI Global vandaag in een persverklaring over zijn vertrek.

Peter Kegel: “Een organisatie als HDI verlaat je niet zomaar. Ik heb altijd met ontzettend veel plezier bij HDI gewerkt en ga mijn collega’s, de mooie projecten en de lol die we hebben gehad, missen. Als ik terugkijk op de afgelopen vijf jaar, ben ik trots. HDI Global heeft enorme vooruitgang geboekt. Er staat een gezond bedrijf met gedreven en deskundige medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om voor distributiepartners én klanten de goede service te bieden. Klaar voor de volgende fase.”

Sharon van Herel, Managing Director: “Peter Kegel heeft een belangrijke rol gespeeld de afgelopen jaren waarin wij primair onze focus hadden op Re-Underwriting. Hij heeft een stevig team neergezet, dat goed is toegerust op de volgende fase in onze strategie. Voorlopig neem ik de taken van Peter waar en ga ik samen met het team op zoek naar het juiste profiel dat past bij de snelle de ontwikkeling van onze organisatie. Ik dank Peter voor zijn waardevolle bijdrage en wens hem veel succes met zijn prachtige nieuwe uitdaging.”