Overstap Steven Verhaar naar Hienfeld meest gelezen bericht in april

De overstap van Steven Verhaar van DUPI naar Hienfeld is met afstand het meest gelezen bericht op de website van Risk & Business in de maand april met ruim 1.350 views.  De benoeming van Levent Türkmen als bestuurslid van de NVGA volgt op plek 2, gevolgd door het bericht over de VNAB kwart marathon, de start van Jaap den Breejen bij Quintes Insurance en de terugkeer van Mateusz Ruigrok bij Howden als cyberspecialist.

De Top-10 wordt gecompleteerd  door de benoeming bij Raetsheren van Bas van Nispen als Manager Claims, de indiensttreding van Coen de Smidt bij de nieuwe beurstak van SUREbusiness, de overname van Schaderegelingsburo R.P. van Dijke door Crawford & Company, de aanstelling van Teo Boer bij de Hanselman Groep als Manager Transport & Techniek en de uitbreiding van het Nederlands team van OneGlobal met Jeroen Stoop als partner Marine.

Vorige maand werd de website van Risk & Business door 36.550 brancheprofessionals bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, gemiddeld 1.218 per dag. Dat is minder dan de 41.088 bezoekers (1.370 per dag) vorig jaar april. In het eerste vier maanden  van dit jaar werd de website van Risk & Business door 168.204 personen bezocht, 0,6% meer dan de 167.257 in dezelfde periode vorig jaar.