OneGlobal breidt Nederlands team uit met Jeroen Stoop als Partner Marine

OneGlobal gaat het Nederlandse team per 1 mei a.s. versterken met Jeroen Stoop als Partner Marine.Hij is sinds oktober werkzaam bij Dutch P&I, aanvankelijk als P&I Consultant en de afgelopen bijna 3,5 jaar als Broking Director. Daarvoor was hij werkzaam bij Marsh & Mclennan waar hij diverse senior functies bekleedde binnen Nederland, van M&A Consultant tot Practice Leader Infrastructure.

In het persbericht over zijn benoeming schrijft  OneGlobal: ”Jeroen heeft diepgaande kennis van Marine Hull and P&I  en is ervaren in het helpen van klanten om verzekeringskapitaal het beste te gebruiken om het bedrijf op een kostenefficiënte manier te ondersteunen en hun financiële prestaties te verbeteren. Hij heeft uitgebreide ervaring in het plaatsen van verzekeringsdekkingen voor scheepseigenaren en -exploitanten, handelaren, offshore aannemers, commerciële / technische managers en investeerders in de maritieme industrie.”

Alex van der Wyck CEO Oneglobal: “We kijken uit naar zijn komst bij Oneglobal Broking, Jeroen heeft een sterk netwerk en kennis van de Maritieme business binnen Nederland, hij is een zeer ervaren professional, jong en volledig betrokken om onze Maritieme strategie te leiden. Jeroen is een ervaren makelaar met een sterk en persoonlijk netwerk binnen de verzekeringsbranche en heeft door de jaren heen klantrelaties geleid. We kijken uit naar zijn komst en het ondersteunen van onze algemene groeistrategie.”

Jeroen brengt veel waarde en ervaring mee voor onze Marine strategie, waarbij hij zijn kennis en persoonlijke netwerk binnen de Nederlandse markt benut en tegelijkertijd het product en de diensten levert aan onze nationale en internationale klanten. Jeroen heeft verschillende belangrijke functies gehad, voorheen als Broking Director bij Dutch P&I, nu momenteel onder SAA, waar hij de afgelopen 7 jaar met succes een sterk portfolio heeft opgebouwd en belangrijke relaties in de markt heeft opgezet.

Jeroen Stoop “Ik ben enthousiast om deze nieuwe rol en positie bij Oneglobal aan te nemen, hun marktbenadering, persoonlijke betrokkenheid en technische nichefocus en knowhow is een onderscheidende factor in onze markt, vooral in Nederland. Het motto is ‘broking that revolves around you’ en dat is precies hoe we de Marine business in Nederland willen benaderen. Oneglobal is een internationale en lokale gespecialiseerde retail makelaar met uitzonderlijke focus op lokale service en ik ben er trots op deel uit te maken van het team.”