Nedasco en a.s.r. Vitality werken samen

Sinds begin oktober is Nedasco een samenwerking aan gegaan met a.s.r. Vitality. Met deze samenwerking breidt serviceprovider Nedasco het inkomen productaanbod wederom verder uit. “Daarnaast sluit a.s.r. Vitality naadloos aan bij onze visie om de werkgever compleet te ondersteunen”.

“Nedasco kijkt verder dan alleen verzekeringen. In de breedste zin van het woord. Van het begin tot het einde willen we diensten aanbieden waarbij we de werkgever compleet kunnen ondersteunen. Denk daarbij aan vitaliteit, preventie, arbodienstverlening en casemanagement. Daar sluit a.s.r. Vitality naadloos op aan.”, aldus Fiolijn van Dijk, manager Inkomen bij Nedasco.

a.s.r. Vitality stimuleert duurzame gedragsverandering door deelnemers wekelijks, maandelijks en jaarlijks te belonen voor gezonde keuzes. Dit draagt bij aan een verbeterde mentale en fysieke gezondheid van uw medewerkers. a.s.r. Vitality is ontstaan vanuit het shared value principe. Dit houdt in dat iedereen er voordeel uit haalt: medewerkers, organisaties en verzekeraars. Vitalere medewerkers dragen namelijk bij aan een hogere arbeidsproductiviteit, een betere sfeer en minder verzuim. De huidige 10 miljoen Vitality deelnemers wereldwijd, hebben dit al bewezen.

Medewerkers die deelnemen, krijgen een eigen account in de a.s.r. Vitality app. Hierin werken ze in drie stappen aan hun gezondheid. Medewerkers worden iedere week uitgedaagd om een haalbaar doel te halen dat past bij hun actuele bewegingspatroon. Behalen zij deze? Dan verdienen ze Vitality Punten die mooie cadeaus waard zijn. Op jaarbasis kunnen werkgevers met a.s.r. Vitality tot 8% korting op hun collectieve inkomensverzekering verdienen.

Afsluiten in de inkomentool van Nedasco

Als adviseurs een nieuwe a.s.r.-verzekering afsluiten via de Inkomentool van Nedasco, kunnen ze daar vanaf heden ook direct a.s.r. Vitality kiezen. Voor de adviseurs die in het verleden al een a.s.r.-verzekering hebben afgesloten via Nedasco, is het ook mogelijk om a.s.r. Vitality aan te vragen via een speciaal formulier.