MS Amlin Insurance maakt komst Ron Verhulsdonck definitief bekend: Strategische aanpak gericht op verbeteren samenwerking en benutten krachten van bedrijven in Nederland en België


MS Amlin Insurance, een van de marktleiders op het gebied van zakelijke property-, casualty- en marine-verzekeringen, heeft  vandaag de aanstelling van Ron Verhulsdonck    als nieuwe Country Manager Property & Casualty (P&C) voor MS Amlin Insurance in Nederland en België definitief bekend gemaakt. Ron zal per 13 december 2023 starten en in zijn nieuwe rol toezicht houden op de activiteiten in Nederland en België en nauw samenwerken met de teams om de samenwerking en synergie tussen de landen te bevorderen.

Hoewel MS Amlin Insurance in Nederland en België onafhankelijk opereert, zal de strategische aanpak onder leiding van Ron Verhulsdonck gericht zijn op het verbeteren van de samenwerking en het benutten van de krachten van beide markten. Hij komt van CHUBB waar hij actief was als Country President Benelux en bijzonder goed leiderschap toonde en het Benelux-team sinds 2001 naar vele successen leidde. Daarvoor deed hij allround ervaring op in diverse functies bij RSA van risk control consultant, property underwriting manager en major accounts manager.

Ludovic Senecaut, CEO MS Amlin Insurance, licht  toe: “Ron staat bekend als een inspirerende leider die energie, betrouwbaarheid en een sterke drive met zich mee brengt. Zijn aanstelling als Country Manager P&C voor Nederland en België zal naar verwachting niet alleen onze positie in deze twee markten versterken en de operationele efficiëntie verbeteren, maar ook een platform creëren voor het uitwisselen van innovatieve ideeën en expertise tussen de twee teams, wat voor beide landen voordelen oplevert”,

Ook Ron Verhulsdonck is zeer enthousiast over zijn benoeming: “Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te gaan maken van het MS Amlin Insurance team en om samen nog vele toekomstige successen te behalen.”