MS Amlin benoemt nieuwe COO en Country Manager voor België

MS Amlin Insurance SE (MS AISE) heeft Jan Vande Weghe aangesteld als country manager schadeverzekeringen voor België en Norbert Herkströter als chief operations officer. Beiden zullen hun functie op 1 september beginnen, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties, en rapporteren aan Ludovic Sénécaut, CEO van MS AISE.

Vande Weghe komt over van Baloise, waar hij directeur was van schade zakelijk en transport. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de schadeverzekeringsmarkt en werkte eerder voor ING Verzekeringen en P&V/Vivium.  Herkströter was meest recentelijk Chief Information Officer bij de Technische Universiteit Delft en vervulde daarvoor verschillende functies bij Aegon, NIBC en ABN AMRO.

Jan vande Weghe

 Sénécaut: “In zijn rol als P&C country manager van België, zullen de branche-expertise en sterke relaties van Jan in het land van cruciaal belang zijn bij het ontwikkelen van onze marktpositie in België. Ik ben verheugd zowel Norbert als Jan welkom te heten in het MS AISE-team en kijk ernaar uit om met hen samen te werken.”