Medewerker van het eerste uur Winston van Ee kondigt vertrek aan bij apc holland

Winston van Ee, medewerker van het eerste uur bij apc holland, heeft zijn vertrek aangekondigd. Hij gaat van de zomer aan de slag bij DIAS Software, businesspartner van apc holland als business consultant. Hij begon in 2012 bij apc holland samen met met oprichter en CEO Paul   Röthengatter, aanvankelijk als Allround medewerker en later als Hoofd IT/Finance en de afgelopen 2,5 jaar als  CIO, eindverantwoordelijk voor de IT strategie binnen apc holland.

Op de website van apc holland licht Winston zijn vertrek als volgt toe: “Na ruim 10 jaar neem ik eind mei afscheid van apc holland. Ik ben bijzonder trots op de organisatie die we met elkaar hebben neergezet. In de beginjaren richtte ik mij op acceptatie. Later verschoof mijn focus naar IT en Finance. Begin 2021 hebben we onze eigen IT afdeling opgericht, die oplossingen ontwikkelt om het leven van collega’s en adviseurs makkelijker te maken. Begin 2023 hebben we de financiële afdeling steviger en zelfstandig neergezet.

Voor mij is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik denk terug aan de AMdag in 2012, het bezoek aan Londen in 2014 en het vieren van het vijfjarig bestaan op het strand in Scheveningen. Ook het personeelsuitje in Middelburg, het vieren van het tienjarig bestaan – uiteraard – op het strand van Scheveningen en tot slot de verhuizing naar het nieuwe kantoor aan de Scheveningse haven zijn mij bijgebleven.

In de zomer start ik bij apc holland partner; DIAS Software. Ik ga hier aan de slag als business consultant. In deze functie krijg ik de kans om, met nog meer focus op IT, het intermediair te blijven versterken.Voor nu wil ik iedereen met wie ik heb samengewerkt bedanken voor de mooie tijd. Ik wens alle aangesloten adviseurs en partners het allerbeste.In het bijzonder bedank ik Paul en alle collega’s van apc holland die ik zeker ga missen.”