Mateusz Ruigrok keert terug bij Howden als Specialist Cyber

Mateusz Ruigrok treedt met ingang van 1 mei 2022 in dienst van Howden Nederland in de functie van Specialist Cyber. Voor Mateusz zal het een hernieuwd dienstverband worden, nadat hij in september 2016 via een meewerkstage van de Financial Services Opleiding aan de Hogeschool Rotterdam over diverse bedieningsconcepten in de markt kennismaakte met  Howden.

Na de stage bleef hij tijdens het vervolg van zijn studie op parttime basis werken op de aansprakelijkheid/varia afdeling en rondde zijn opleiding af met een afstudeeronderzoek ‘De Cyberverzekering als essentiële polis’. Vervolgens werd het dienstverband met Howden omgezet in full time en werkte hij drie jaar als Broker non-marine.

Mateusz zocht nadrukkelijk verdieping in het Cyber Specialisme dat op dat moment bij Howden  op dat moment nog nadrukkelijk in een ontwikkelingsfase bevond en stapte per september 2020 over naar Marsh als Cyber broker  waar hij zich als specialist op gebied van Cyber verder kon ontwikkelen. ”De groei  die wij op dit moment als kantoor doormaken gaven Mateusz de doorslag bij Howden terug te keren om een passende bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze portefeuille op gebied van Cyber te gaan leveren”, aldus de makelaar