Martien Poppe maakt overstap van Starr Companies naar Allianz Global Corporate & Specialty als Senior D&O Underwriter

Martien Poppe maakt de overstap naar Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), verzekeraar van industriële risico’s binnen de Allianz Group, om als Senior Underwriter D&O aan de slag te gaan. Hij zal per 9 mei a.s in zijn nieuwe functie beginnen en zal rapporteren aan David De Greef.

Martien is sinds 2006 werkzaam in de verzekeringsindustrie en startte zijn verzekerings-carrière bij Aon als Broker Financial Institutions alvorens na vijf jaar de overstap naar AIG te maken. Bij die verzekeraar werkte hij gedurende zeven jaar  als ( Senior) Financial Lines Underwriter. Sinds 2017 is hij in een vergelijkbare functie actief bij Starr Companies.

David De Greef, Financial Lines Manager Benelux zegt: “Met het aantrekken van Martien maken wij het team weer compleet met het aanstaande vertrek van Nicole Matheson die een nieuwe uitdaging zal aangaan bij AGCS London & Nordics. Martien past perfect binnen ons team en bij onze ambities en met hem hebben wij een ervaren vervanger voor Nicole, waardoor wij de continuïteit richting onze klanten blijven bieden”.