Maarten Liebrecht bij Riskpoint nu verantwoordelijk voor renewable energy in gehele Benelux

Bij de vestiging in Amsterdam  van de van oorsprong Deense MGA Riskpoint is Maarten Liebrecht verantwoordelijk geworden voor de activiteiten op het gebied van renewable energy in de gehele Benelux. Hij was reeds sinds medio 2019 aan het bedrijf verbonden als  Senior Underwriter Renewable Energy. Daarvoor werkte hij gedurende 15 jaar bij onder meer Delta Lloyd/Praevenio, RSA en MS Amlin.

Riskpoint houdt zich als MGA in Scandinavië bezig met alle lines of business  en daarbuiten als niche met M&A, renewable energy en financial lines. In de gehele wereld telt het bedrijf nu ca 130 medewerkers, waarvan er vier in Amsterdam werkzaam zijn: naast Maarten zijn dat Michiel Marzouk (eveneens renewable energy), Nancy Matos en Nathan Ostrander (M&A). Voor de Amsterdamse vestiging is men nog op zoek naar een senior underwriter financial lines.

Behalve in de vier Scandinavische landen (Kopenhagen, Bergen, Oslo, Stockholm en Helsinki) en  in Nederland heeft Riskpoint ook vestigingen in het Verenigd Koninkrijk (Londen), Zwitserland (Zurich) en sinds kort ook in Duitsland (Frankfurt) en Spanje (Madrid)