Lloyd’s kondigt Manchester-hub aan


Lloyd’s heeft plannen aangekondigd om een ​​hub in Manchester te vestigen in een poging om talenten te werven en de digitaliseringsmogelijkheden te verbeteren. Manchester is   geselecteerd vanwege zijn hoge dichtheid aan talent, verklaart Lloyd’s, dat tevens aankondigt dat het tweede Lloyd’s kantoor in de UK in januari 2022 operationeel zou moeten zijn.Er wordt verwacht dat een aanzienlijk aantal digitale functies  in Manchester gevestigd zal zijn naarmate het project zijn voltooiing nadert.

“We zijn verheugd om onze digitale leveringscapaciteit te baseren in een nieuwe‘ hub ’in Manchester en nieuw talent aan te trekken naar Lloyd’s. Ik ben zelf een trotse Mancunian en was heel blij toen onze analyse aantoonde dat de stad de beste locatie zou zijn om onze nieuwe hub te vestigen, ” aldus Jennifer Rigby, Chief Operating Officer van Lloyd.

“De functies waarvoor we rekruteren, zijn kansen om de Lloyd’s-markt te helpen transformeren en lid te worden van een organisatie waar onze teams de tools, technologieën en mentaliteit hebben om echt flexibel te werken. Dit is een belangrijke volgende stap voor Lloyd’s en onze digitale ambities.

Tegelijkertijd is er overleg begonnen om de iconische Underwriting Room en ondersteunende ruimtes in het Lloyd’s-gebouw opnieuw voor te stellen. De markt nodigt iedereen uit om feedback te geven  over een vroege richting voor de toekomstvisie via zijn samenwerkingscentrum.Als onderdeel van de tweede fase van de raadpleging worden alle belanghebbenden wereldwijd uitgenodigd om feedback te geven en deel te nemen aan discussieforums.