Licent Groep stelt Bas van Loo aan als M&A Manager

Om haar groeiambitie verder kracht bij te zetten heeft de Licent Groep per 1 januari jl. Bas van Loo aangesteld als M&A Manager. Hij zal zich in zijn nieuwe functie vooral bezighouden met het uitbreiden van Licent door samenwerkingen aan te gaan met financiële dienstverleners die passen bij het DNA van Licent.

In een toelichting op LinkedIn schrijft de Licent Groep: “Sinds de fusie met 16 onafhankelijke assurantieadviseurs heeft Licent een uitgesproken groeiambitie. Dit heeft ertoe geleid dat in 2023 meerdere bedrijven zich bij Licent hebben aangesloten. Om deze ambitie verder kracht bij te zetten, is Bas aangetrokken. Hij heeft bijna 10 jaar ervaring met het adviseren bij de aan- en verkoop van bedrijven.”

Bas is afkomstig van BDO Nederland waar hij de afgelopen 1,5 jaar werkzaam was als Manager Corporate Finance.  Daarvoor werkte hij ruim 8,5 jaar bij Alfa Consultants  en rechtsvoorganger Alfa Accountants en Adviseurs, aanvankelijk als Bedrijfskundig adviseur en financieringsspecialist en laatstelijk als Adviseur Overnames.

Op de foto wordt Bas van Loo verwelkomd door CEO Ralph van Helden