Liberty Specialty Markets versterkt schadeafdeling met Joany Lavrijssen; Raoul Lamsberg gepromoveerd tot Senior Claims Handler

Vanwege de voortdurende groei van Liberty Specialty Markets is Joany Lavrijssen per 1 februari jl.  in dienst getreden als Claims Handler. Zij heeft gedurende afgelopen 4,5 jaar ervaring opgedaan in de behandeling van voornamelijk beroepsaansprakelijkheids-claims bij HDI Global SE. Bij Liberty zal Joany claims van de verschillende lines of business gaan behandelen. Aan de hand van deze uitbreiding van het schadeteam kan Liberty haar klanten blijven garanderen dat zij hen op een snelle en professionele wijze van dienst zullen zijn op het moment dat zij geconfronteerd worden met een schade.

Per dezelfde datum is Raoul Lamsberg gepromoveerd tot Senior Claims Handler. “In de afgelopen 5,5 jaar dat hij in dienst is bij Liberty, heeft hij zich ontwikkeld tot een allround schade-behandelaar, die de finesses van het vak zeer goed verstaat. Deze inhoudelijke kennis en kunde in combinatie met zijn gedrevenheid maakt hem een belangrijke factor binnen het schadeteam van Liberty”, schrijft de verzekeraar.