Lastige thema’s besproken tijdens de talkshow ‘HDI live’ in de Stadshaven Brouwerij in Rotterdam


De meer dan 100 aanwezige makelaars verdeeld over 10 tafels discussieerden vorige week donderdag (16 juni) met elkaar over de thema’s: klimaatverandering, verduurzaming, data, diversiteit en de krappe arbeidsmarkt. Onderwerpen met een grote impact op de gehele verzekeringsmarkt en ondernemend Nederland.

Door de scherpe gesprekleiders Charles Groenhuijsen en Sharon van Herel in een heuse Op1 opstelling werden de inspirerende conclusies van de 5 stellingen met de woordvoerders van de betreffende thematafel besproken. “Er is durf voor nodig om in nieuwe risico’s te stappen en van elkaar te blijven leren hoe om te gaan met deze thema’s. Er is vanmiddag al waarde toegevoegd. HDI gaat deze thema’s en de geweldige ideeën van vanmiddag uitwerken in een kleinschaliger verband de ‘Innovation Factory’, waarin onder andere innovatieve ondernemers vertellen wat de klant van morgen nodig heeft”, aldus HDI.

De verzekeraar pakt deze thema’s op en gaat er daadwerkelijk mee aan de slag net als het FEARLESS bier wat op een vernieuwende, duurzame en gedurfde manier wordt gebrouwen in de Stadshaven Brouwerij. “Vernieuwen, durven en ook FEARLESS zijn in het zoeken naar oplossingen samen met de makelaars en ondernemers. Het motto voor 2022 luidt dan ook: ‘Een goede verhouding geeft waarde’. Alleen samen ben je in staat waardevolle dingen te creëren en dat is nodig in deze spannende tijden. “