Korsten Van Dieperbeek Groep (verzekeringen) uit Veghel gaat samenwerking aan met Rivez

Korsten Van Dieperbeek Groep BV (KVDG) is per 1 juni 2021 een samenwerking aangegaan met Rivez Assurantiën & Risicobeheer BV (Rivez). De samenwerking is met name ingegeven om het bedrijf opvolging te geven en daarmee de continuïteit te waarborgen. De huidige eigenaar Bèr van Dieperbeek blijft nog enige tijd aan het kantoor verbonden.

KVDG is al meer dan 100 jaar een vertrouwd begrip in Veghel en omstreken en met 15 medewerkers actief op zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringsmarkt.  Rivez is met een kleine 100 medewerkers een van de grotere assurantie adviesbedrijven in Zuid Oost Nederland en Noord Limburg. Rivez is regionaal actief op de markt voor bedrijven en particulieren en daarnaast landelijk actief op het gebied van woningcorporaties, vastgoedbeheerders (VvE’s en commercieel vastgoed). In de afgelopen jaren heeft Rivez meerdere assurantiebedrijven overgenomen.

De kernwaarden van KVDG en Rivez sluiten volgens beide bedrijven naadloos op elkaar aan,  dat wil zeggen deskundig en kwalitatief goed advies, een hoog serviceniveau en persoonlijke aandacht. Met de samenwerking verstevigt Rivez haar positie in de regio Veghel die als zeer kansrijk wordt gezien. Rivez nam in de regio Veghel  al eerder Van Ravensteijn (Nistelrode),  Relou (Erp),  Janssen BML (Schaijk) en van den Boom (Gemert) over.

In 2019 is Rivez een samenwerkingsverband aangegaan met het Zweedse Söderberg & Partners, dat voor  Rivez een financieel krachtige partner is waarmee een goede basis is gelegd voor de toekomst. Daarnaast levert Söderberg concepten en technologie waarmee partners hun voordeel  kunnen doen. Rivez heeft een eigen volmacht- en beursassuradeurenbedrijf en is sinds begin van dit jaar aangesloten bij het Centraal Volmachtbedrijf (CVB).