Klanten FM Global profiteren van een herstelkrediet van $350 miljoen in 2023/2024

Klanten van FM Global profiteren van een herstelkrediet van  $350 miljoen in 2023/2024. Dit tweede veerkrachtkrediet volgt op de $300 miljoen in 2022/2023, die het potentieel heeft om tot $20 miljard aan verwachte schades voor klanten te verminderen

Voor het tweede achtereenvolgende jaar zullen in aanmerking komende FM Global klanten – één op de vier Fortune 500 organisaties en bedrijven van vergelijkbare grootte – gezamenlijk een klimaatkrediet ontvangen om te investeren in klimaatbestendige oplossingen. De toewijzing van dit jaar van ongeveer $ 350 miljoen zal de inspanningen van klanten ondersteunen om hun locaties veerkrachtiger te maken, hun bedrijven te ondersteunen zodat ze er voor hun klanten kunnen zijn in het licht van klimaatverandering.

De nieuwe toewijzing bouwt voort op het succes van FM Global’s allereerste veerkrachtkrediet vorig jaar. Na de toewijzing van het krediet van $300 miljoen in 2022 versnelden klanten van FM Global de implementatie van aanbevelingen met betrekking tot natuurrampen, die het potentieel hebben om tot $20 miljard aan verwachte schades  te verminderen. In het afgelopen jaar hebben klanten van FM Global het krediet gebruikt om te investeren in een verscheidenheid aan risicobeperkende inspanningen, waaronder projecten ter bescherming tegen overstromingen, zoals dijken, muren of speciale deuren; bosaanplant ter bescherming tegen bosbranden; en versterkte daken voor extreme sneeuwval. “

“Investeren in veerkracht is belangrijker dan ooit”, zegt Malcolm Roberts, president en chief executive officer van FM Global, waarbij hij opmerkt dat klimaatgerelateerde gevaren de klanten van FM Global blijven beïnvloeden en de huidige verzekeringsmarkt stimuleren.”Met de toenemende frequentie van ontwrichtende gebeurtenissen over de hele wereld, hebben onze klanten de middelen nodig om te investeren in risicobeperkende oplossingen en bedrijfscontinuïteit te ondersteunen,” zegt Roberts. “De resilience credit stelt onze onderlinge eigenaren in staat om zich vandaag te beschermen tegen klimaatveranderingsrisico’s, te investeren in morgen en een positieve impact te hebben op hun gemeenschappen, collega’s en klanten.”

Het krediet zal worden toegepast in de vorm van  een premiecompensatie van 5% op in aanmerking komende FM Global polissen met verlengingen of jubilea tussen 1 oktober 2023 en 30 september 2024, en zal worden berekend op basis van in aanmerking komende premie die 90 dagen voorafgaand aan de verlengings- of jubileumdatum van de vorige polis van kracht was.

Nieuwe producten bieden inzicht in investeringen

Het krediet voor klimaatbestendigheid wordt gecombineerd met het bekroonde pakket klimaatbestendigheidsproducten van FM Global, ontwikkeld door vooraanstaande klimaatonderzoekers en ingenieurs. De producten omvatten het Climate Change Impact Report, dat klanten helpt bij het identificeren, begrijpen en beschermen tegen toekomstige klimaatgerelateerde risico’s, mogelijk zelfs tot 2050 in de toekomst; het Climate Risk Report, dat een score geeft voor bezochte locaties die het meeste risico lopen op klimaatrisico’s die binnen of buiten de controle van een organisatie liggen; en de Climate Reporting Aid, die CSO’s en anderen die verantwoordelijk zijn voor ESG-rapportage laat zien hoe ze hun FM Global risicoprofielinformatie kunnen gebruiken in klimaatgerelateerde rapportages.

Het ontvangen van het krediet is een uniek voordeel voor de wederzijdse eigenaren van FM Global. Als onderlinge onderneming deelt FM Global haar succes met de polishouders.Samen maken al deze bedrijven de cirkel van veerkracht rond.De resilience credit, samen met onze nieuwe suite van klimaatbestendigheidsproducten, vertegenwoordigt een significante investering in het helpen van onze klanten om grote zakelijke verstoringen te voorkomen en hun veerkracht te versterken in het gezicht van potentiële klimaatgerelateerde gebeurtenissen. We kijken uit naar de voortzetting van het partnerschap en de toewijding aan schadepreventie met onze klanten terwijl we hen helpen te investeren in een meer veerkrachtige toekomst.