Jos van Vugt maakt overstap naar Intermont Assuradeuren, het volmachtbedrijf van Raetsheren

Jos van Vugt treedt per 1 September in dienst bij Intermont Assuradeuren B.V. Intermont is het volmachtbedrijf behorende tot Raetsheren Groep met een premie-inkomen van meer dan 110 miljoen euro. Jos verruilt hiermee zijn huidige baan als Senior Underwriter Property bij AXA XL en voorlopers  voor de rol van Directeur Acceptatie Brand bij Intermont.

Enoch Visser heeft de afgelopen jaren deze rol van Directeur Acceptatie Brand binnen Intermont bekleed, maar heeft besloten Intermont eind september te verlaten en te gaan genieten van zijn vrije tijd en hobby’s. Enoch is de afgelopen ruim zeventien jaar werkzaam geweest binnen Raetsheren, eerst bij Raetsheren makelaardij en later bij Intermont. “De collega’s binnen Raetsheren Groep vinden het spijtig dat Enoch Intermont gaat verlaten, maar zijn tegelijkertijd content dat met de komst van Jos voor een goede continuatie kan worden zorggedragen. De maand september zal in het teken staan van een goede overdracht tussen Enoch en Jos, waarbij zij gezamenlijk diverse risicodragers zullen bezoeken”, aldus Intermont.

Ruud Vredeveld, Directeur Intermont:“Intermont vertegenwoordigt diverse volmachtgevers op het terrein van brand. De toename van het aantal volmachtgevers in combinatie met de verhardende markt en het vertrek van Enoch, maakt dat we behoefte hebben aan een ervaren en deskundige Manager/Underwriter als Jos. Ik ben ervan overtuigd dat we met de komst van Jos onze ambities en doelstellingen kunnen realiseren. Intermont heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Ik ben Enoch zeer erkentelijk voor zijn bijdrage hieraan!”.

Enoch Visser