Jorden de Boer vervolgt jarenlange loopbaan in verzekeringsbranche bij WTW

Jorden de Boer treedt binnenkort toe tot het wereldwijde bemiddelingsondersteuningsteam van WTW. “Hij zal  zijn meer dan 40 jaar internationale ervaring gebruiken om de ontwikkeling van onze wereldwijde bemiddelingsstrategieën, inclusief bemiddelingstechnologie, te helpen ontwikkelen”, meldt Hugo Wegbrans, Gobal Head of Broking op Linkedin.

“Het komt niet vaak voor dat men plotseling een geweldige wervingskans tegenkomt. Toen dit gebeurde hebben we snel gehandeld met een geweldig resultaat: ik ben super blij om aan te kondigen dat Jorden de Boer zich aansluit bij WTW. Na het grootste deel van mijn carrière met Jorden te hebben gewerkt in verschillende rollen in (herverzekerings)bemiddeling, leiderschap, strategieontwikkeling en technologie, ben ik ervan overtuigd dat hij een unieke aanvulling is op ons toch al zeer sterke team. Het soort ervaring dat Jorden meebrengt is normaal gesproken vrij moeilijk te verwerven, vooral in combinatie met een “verandering voor een betere toekomst” mindset. Daarnaast ben ik trots om weer met hem samen te werken.”

Recentelijk verliet Jorden de Boer Aon na 42 jaar.Hij zette zijn eerste schreden binnen het bedrijf in september 1980 in de functie van makelaar Reinsurance Solutions, een functie die hij ruim 14,5 jaar vervulde. Daarna fungeerde hij gedurende bijna 7 jaar als CEO Reinsurance Solutions. Daarna was hij ruim 13,5 jaar lid van de directie van Aon Group Nederland en de afgelopen 7,5 jaar bij Aon Commercial Risk Solutiona actef , aanvankelijk als Executive Director en sinds juni 2016 als Director Broking Strategy & Development EMEA