Jorden de Boer verlaat Aon na meer dan 42 jaar

Na meer dan 42 jaar gaat Jorden de Boer Aon verlaten. “Het was een voorrecht om in die vier decennia zoveel mensen over de hele wereld in de verzekerings-/herverzekeringsbranche te ontmoeten. Mijn dank gaat uit naar al die collega’s, klanten, verzekeraars, herverzekeraars en concurrenten die de samenwerking inspirerend, soms uitdagend en (meestal) plezierig hebben gemaakt.”

Op LinkedIn laat hij doorschemeren dat hij nog niet definitief gaat stoppen. “Maar aangezien ik niet van plan ben om op zo’n jonge leeftijd met pensioen te gaan, hoop ik velen van u spoedig weer te ontmoeten”, schrijft hij.

Hij zette zijn eerste schreden binnen het bedrijf in september 1980 in de functie van makelaar Reinsurance Solutions, een functie die hij ruim 14,5 jaar vervulde. Daarna fungeerde hij gedurende bijna 7 jaar als CEO Reinsurance Solutions. Daarna was hij ruim 13,5 jaar lid van de directie van Aon Group Nederland en de afgelopen 7,5 jaar bij Aon Commercial Risk Solutiona actef , aanvankelijk als Executive Director en sinds juni 2016 als Director Broking Strategy & Development EMEA