Jeroen Salz vertrekt na 4,5 jaar als algemeen directeur Gebr. Sluyter B.V.

Jeroen Salz vertrekt na 4,5 jaar als algemeen directeur bij Gebr. Sluyter. Dat heeft hij zelf bekend gemaakt op LinkedIn. “Viereneenhalf jaar heb ik met plezier leiding mogen geven aan Gebr. Sluyter, een unieke Rotterdamse verzekeringsmakelaar. Met de aanstaande juridische fusie tussen Gebr. Sluyter, EBC Nederland en Concordia de Keizer vervalt per 1 juli ook formeel mijn positie als algemeen directeur. Voor mij voelt dat als een natuurlijk moment om afscheid te nemen en mij te richten op nieuwe stappen in mijn carrière.:

Hij vervolgt: “Vanaf mijn eerste werkdag tot vandaag is er heel veel veranderd. In de overtuiging dat wij met elkaar een stabiele basis hebben gelegd voor de nieuwe Rotterdamse organisatie van de Ecclesia Gruppe, wens ik alle collega’s daar een mooie en succesvolle toekomst toe. Met grote dankbaarheid kijk ik terug op een enerverende tijd en ik wil alle collega’s, klanten, huidige en voormalige aandeelhouders, verzekeraars en alle andere business partners bedanken voor de samenwerking in de afgelopen periode.”

Salz is afkomstig van Marsh, waar hij ca. 9 jaar in verschillende functies heeft  gewerkt. In 2008 trad hij in dienst als managementtrainee. Hij was onder meer broker financial lines insurances,  interim-insurance manager en projectmanager M&A.  De laatste jaren stuurde hij de tender management groep (IMPACT) en marketing & communicatie aan. Tevens was Salz verantwoordelijk voor verschillende klantrelaties.