Jacqueline Bolijn per 1 september a.s. aan de slag bij Kröller Boom Assurantiën als Manager Corporate Risk

Per 1 september a.s. zal Jacqueline Bolijn als manager Corporate Risk in dienst treden bij Kröller Boom Assurantiën. In haar nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor de Corporate Risk-activiteiten en volgt ze Ronald Hoedemans op, die per 1 juli de overstap heeft gemaakt naar Swiss Re Corporate Solutions.

Jacqueline heeft een zeer uitgebreide ervaring in op het gebied van Property-risico’s,  zowel nationaal als internationaal en management en zowel binnen het speelveld van makelaar als die van verzekeraar. Zij is afkomstig van Nationale-Nederlanden waar zij de afgelopen twee jaar de functie van Underwriting Manager Property Insurance vervuld en daarvoor  bijna 5,5 jaar als Branche Manager Property bij Delta Lloyd. Zij is sinds 1987 werkzaam in de verzekeringsbranche en werkte onder meer bij Credit Lyonnais,  Thomas Fanoy Assuradeuren, Fortis Corporate Insurance, Royal & Sun Allaince,  Zurich, Chubb en Meijers.

Jacqueline is Master Verzekeringskunde en heeft diverse nevenfuncties binnen de Nederlandse co-assurantiemarkt. Met de invulling van deze rol door Jacqueline heeft Kröller Boom zich verder versterkt voor de snelle groei van haar Corporate Risk activiteiten, wat extra versterkt wordt door de recentelijke participatie van Söderberg & Partners in Kröller Boom.