Imco Struiksma verlaat na bijna kwart eeuw Raetsheren

“Vandaag is mijn laatste dag bij Raetsheren. Na 24,5 jaar neem ik afscheid van een organisatie waar 230 collega’s zich dagelijks inzetten voor de belangen van onze relaties en andere stakeholders. Als nummer 10 kwam ik binnen, een lange-, een ietwat slungelachtige en mager figuur met een bovenmatig enthousiasme uit een goed verzekeringsnest in het Gooi (quote Herman Verhagen). Sinds mijn 14e wist ik wat ik wilde worden, een assurantiemakelaar. En dat is gelukt”. Met die woorden kondigde Imco Struiksma op LinkedIn zelf zijn afscheid bij Raetsheren aan.

Bij het Raetsheren van Herman Verhagen, Herman Boelen en korte tijd later O. (Okke) Jansma, heb ik alle kansen gekregen om samen met mijn collega’s te ondernemen. Het grootste compliment wat ik kan krijgen staat opgenomen in het magazine wat door Raetsheren is gemaakt. “Je was de ondernemer binnen de onderneming”. Want dat is het DNA van Raetsheren waardoor ik persoonlijk kon excelleren.De komende maanden ga ik nadenken over mijn eigen toekomst. De wereld ligt open en aan mijn voeten.Ik wil al mijn relaties en (ex)collega’s bedanken voor de fantastische tijd bij Raetsheren.Ik ben en voel mij een Raetsheer!”

Bij Raetsheren werkte Imco sinds 1998 achtereenvolgens als Accountmanager  public and salesmanager Hi-tech als Business Unit manager Publieke sector en zorg en als Commercieel Directeur eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Raetsheren op het gebied van de publieke sector en bedrijven. De afgelopen 5,5 jaar fungeerde hij als Chief Commercial Officer.