Hienfeld introduceert eigen cyberverzekering

Hienfeld heeft jarenlange ervaring met cyberverzekeringen. Verzekeringsadviseurs die een offerte aanvragen ontvingen altijd al een voorstel Chubb en Hiscox. Vanaf maandag 16 augustus komt daar een offerte van de door Hienfeld ontwikkelde cyberverzekering bij. “Wij hebben op basis van ervaring en marktonderzoek de Hienfeld Cyberverzekering ontwikkeld. De voorwaarden en dienstverlening sluiten naadloos aan op de behoeftes van het MKB, stichtingen en verengingen”, vertelt Mijntje van Paridon, manager underwriting Financial Lines (foto) enthousiast.

Hienfeld merkt dat er in de markt een grote behoefte bestaat om meer inzicht in cyberrisico’s te krijgen. Om die reden heeft Hienfeld met partner IntegriPro een scan ontwikkeld. Verzekerden kunnen deze speciaal ontwikkelde scan invullen en ontvangen een rapportage met de resultaten. Aansluitend nemen experts van IntegriPro telefonisch contact op om advies te geven over het vergoten van de cvberweerbaarheid. Daarnaast helpt partner Privacy Zeker verzekerden om hun organisatie AVG proof te maken.

Als een ondernemer te maken krijgt met cybercriminaliteit is het belangrijk om op een veilige manier zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen. Hienfeld heeft afspraken gemaakt met in cyber gespecialiseerde professionals, zoals Eye Security, Bex*communicatie, Sedgwick en ICTRecht. Zij hebben affiniteit met het MKB, stichtingen en verenigingen en zijn direct inzetbaar bij een incident.

De Hienfeld Cyberverzekering is exclusief via verzekeringsadviseurs te sluiten.