Henk Hunnekens aan de slag bij Raetsheren als Strategic and Consultative Director


Bij Raetsheren is per 1 december jl. Henk Hunnekens aangesteld als Strategic and Consultative Account Director. In deze functie gaat hij  een brede commerciële en coachende rol vervullen binnen Raetsheren. Henk heeft de afgelopen 14 jaar diverse commerciële functies vervult binnen Aon. Als Director Corporate Relations heeft hij zijn ervaring, kennis en vaardigheden ruimschoots ingezet in relatiemanagement en om business op en uit te bouwen.
.
 Mario Hooglugt, Chief Commercial Officer, schrijft op LinkedIn: “Ik  ben enorm blij met de komst van Henk; zijn brede ervaring in de verzekeringsbranche, zijn vermogen om scherp naar klanten te luisteren, daarmee hun wensen en behoeften zo goed te begrijpen en dit zeer goed over te kunnen brengen naar de bredere teams in combinatie met zijn ongekend enthousiasme en energie, is fantastisch voor Raetsheren.”
 
Thijs Engels, People en Talent Manager, benadrukt dat talent aantrekken en behouden zeer hoog op de agenda staat en dat Raetsheren om die reden ook constant aan haar waardepropositie als werkgever werkt. “Het is mooi om te zien dat, mede door het aantrekken van de juiste kandidaten, Raetsheren ieder jaar groeit en bloeit”

Henk heeft de afgelopen ruim 14 jaar bij Aon gewerkt, waar hij in oktober 2009 begon in de functie van Senior Cliënt Manager. Daarna werkte hij als Managing Consultant en MT lid, als Account Director Health & Benefits, als Commercieel Directeur One Underwriting, Director Business Development a.i. Health Solutions Corporate Wellnes en het afgelopen ruim een jaar als  Director Corporate Relations Health Solutions.  Voor zijn Aon-tijd werkte hij ruim 7,5 jaar als Key Accountmanager ATP en Volmachtbedrijven bij VGZ, ruim twee jaar bij Ohra als Districts manager Employee Benefit, bijna twee jaar als Key Accountmanager  Nederland  bij Agis,  ruim een jaar als Accountmanager bij Rijnmond Verzekeringen en ruim twee jaar als Accountmanager bij Zilveren Kruis .