HDI Global stelt Mariëlle Goemans aan als Senior Strategic Relationship Manager

Op 1 februari a.s. treedt Mariëlle Goemans in dienst als Senior Strategic Relationship Manager bij HDI Global. “Zij wordt de verbindende schakel tussen HDI, de grotere distributiepartners en klanten. Doel is om de onderlinge samenwerking nog meer te versterken”, zegt HDI Global in een toelichting. Marielle heeft een lange staat van dienst in de grootzakelijke verzekeringsmarkt en werkte sinds 1994  eerder onder meer bij Marsh, Aon, Zurich en RSA. Ook was zij jarenlang actief als insurance manager van de Gemeente Delft.

Sharon van Herel, Managing Director bij HDI: “Mariëlle heeft letterlijk alle kanten van de tafel gezien in de co-assurantiemarkt. In de groeifase waarin we als HDI zitten, kunnen we haar expertise goed gebruiken. Ze is zeer gedreven om samen met ons het verschil te maken op belangrijke thema’s die spelen in onze sector. Denk aan het verzekeren van complexe risico’s die voortkomen uit transities op het gebied van duurzaamheid, maar ook het slimmer inzetten van data en het samen optrekken in lastige dossiers.”

Mariëlle Goemans: “Ik verheug me enorm op mijn nieuwe rol bij HDI waarin ik mijn ervaring met het verbinden van partijen goed kan inzetten. Ik focus daarbij ook graag op eindklanten. Als je hun uitdagingen écht begrijpt, kun je de beste oplossingen creëren.” Het afgelopen jaar heeft zij veel ervaring opgedaan bij een fintech start-up (Zego Nederland, red). “Haar skills en frisse blik zet zij graag in binnen een sector waar de komende jaren vele belangrijke veranderingen op stapel staan.”