Frank van der Laan wordt nieuwe Director van Ecclesia Sluyter

Ecclesia verwelkomt Frank van der Laan als Director Marine van Ecclesia Sluyter. Frank volgt daarmee Willeke van de Weerd op, die per 1 april a.s. de dagelijkse leiding van Ecclesia op zich neemt. Van der Laan wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en de positionering van Ecclesia Sluyter. Hij blijft daarnaast actief als Managing Director bij Business Capital Insurance (BCi), die net als Ecclesia behoort tot Ecclesia Nederland. 

Frank van der Laan heeft ruim dertig jaar ervaring in de financiële dienstverlening en is de oprichter van BCi. Met de komst van Van der Laan zet Ecclesia in op de expansie in de sectoren transport & logistiek, zeevaart, binnenvaart en visserij. Ecclesia bundelt haar best practises en expertise om organisaties in de genoemde sectoren op alle gebieden, van riskmanagement en employee benefits tot schadebehandeling, van het best mogelijke advies te voorzien.

Sterke reputatie

Met ruim 100 jaar ervaring is Ecclesia Sluyter en haar rechtsvoorgangers een gevestigde naam en heeft zij dankzij haar deskundige professionals een sterke reputatie in het maritieme segment. Frank van der Laan over zijn aanstelling: “Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol en de focus van Ecclesia Sluyter in bepaalde sectoren. Bovendien herken ik mezelf in de ondernemingsgeest van dit team. Ik zie veel kansen en kijk ernaar uit om samen met de ervaren professionals aan de slag te gaan en onze dienstverlening, portefeuille en samenwerkingsverbanden verder uit te bouwen. Daarnaast gaan we dit jaar de integratie van BCi in het Maritieme Segment van Ecclesia onderzoeken. De samenwerking levert interessante synergievoordelen en groeikansen op waar onze klanten en partners van kunnen profiteren.”

Waardevolle toevoeging

Willeke van de Weerd, de nieuwe Managing Director van Ecclesia: “Ik ben blij met de komst van Frank en zal mijn werkzaamheden voor Ecclesia Sluyter de komende periode aan hem overdragen. Hij heeft zijn sporen verdiend en zijn kennis en sectorspecifieke ervaring is een waardevolle toevoeging aan ons directieteam. Ik heb er alle vertrouwen in dat zijn komst bijdraagt aan onze ambitie om de komende jaren uit te groeien tot nr. 1 adviseur in de sectoren waarin wij met het maritieme segment actief zijn. ”