Focko Dorhout Mees wint VNAB Award


Traditiegetrouw wordt ieder jaar tijdens het marktdiner de VNAB Award toegekend aan iemand die gedurende vele jaren een belangrijke bijdrage aan de coassurantiemarkt heeft geleverd. Dit jaar mocht Focko Dorhout Mees de Award in ontvangst nemen voor zijn jarenlange inzet als bestuurslid van de VNAB.

Op donderdagavond 6 oktober 2022 vond het VNAB marktdiner plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Na drie gemiste jaren konden ruim 320 professionals uit de zakelijke verzekeringsmarkt met elkaar aan tafel voor het traditionele galadiner dat al voor de 17e keer georganiseerd werd.

Het was het eerste marktdiner voor Rob ter Mors in zijn rol als uitvoerend bestuurder van de VNAB. Als gastheer opende hij de avond en verwelkomde hij iedereen, met name de aanwezige young professionals benoemde het prettig te vinden elkaar weer in deze setting te kunnen ontmoeten. Daarnaast werd er, samen met bestuursvoorzitter Danny van der Eijk, alsnog afscheid genomen van Wim Span (uitvoerend bestuurder tot 2020). Hier was door corona nog geen geschikt moment voor geweest. Wim kreeg een beursbel overhandigd, die hij vervolgens luidde als start van een mooie avond.

Inkijkje in ons brein

Tijdens het diner was er een optreden van Paul Smit, filosoof en cabaretier. Hij gaf op humoristische wijze een inkijk in ons brein. Paul combineerde humor met inhoud en haakte in op thema’s als samenwerking, cultuur, innovatie, beïnvloeding en verandering.De VNAB kijkt terug op een zeer geslaagde editie van het VNAB marktdiner

Noordwijk 06/10/2022 Marktdiner VNAB – Huis ter Duin – Foto Raphael Drent