Finn Christoffersen neemt het stokje over als vestigingsmanager bij HDI Global en HDI Global Specialty in Denemarken


Op 12 mei 2023 nam Finn Christoffersen het stokje over als vestigingsmanager bij HDI Global en HDI Global Specialty in Denemarken. De vorige Managing Director Rasmus Jorgensen heeft het bedrijf verlaten om nieuwe professionele uitdagingen buiten de HDI Group na te streven.

Finn Christoffersen heeft meer dan drie decennia ervaring in de sector. Voordat hij bij HDI Global kwam, bekleedde hij leidinggevende functies bij Marsh, Willis, Chubb, XL en Swiss Re Corporate Solutions. Hij trad in juni 2021 in dienst bij HDI Global als Head of Sales and Business Development. Zijn benoeming tot Managing Director is onder voorbehoud van goedkeuring door de relevante regelgevende instanties.

“Finn Christoffersen is een ervaren verzekeringsman met een groot netwerk in de Scandinavische markt. In zijn nieuwe functie zal Christoffersen verantwoordelijk zijn voor het algemene beheer en de ontwikkeling van HDI Global in Denemarken. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe rol”, aldus David Hullin, bestuurslid van HDI Global en verantwoordelijk voor de internationale markten.

Ralph Beutter, lid van de Raad van Bestuur van HDI Global en CEO van HDI Global Specialty, voegt hieraan toe: “In Denemarken zullen we onze klanten een breed scala aan producten van HDI Global en HDI Global Specialty blijven aanbieden. Het is voor ons van het grootste belang dat onze klanten ons als één entiteit zien, voortbouwend op de uitstekende sterke punten van de afzonderlijke bedrijven.”

“In mijn nieuwe rol kijk ik ernaar uit om te blijven bijdragen aan ons HDI Global succesverhaal op de Deense markt. Samen met ons ervaren team vinden we oplossingen op maat voor onze klanten en zijn we een betrouwbare partner voor de Deense industrie”, aldus Christoffersen.

Tegelijkertijd verlaat Rasmus Jorgensen de HDI Group na meer dan tien jaar om een nieuwe carrière na te streven. “Ik wil Rasmus Jorgensen bedanken voor zijn grote inzet voor HDI Global. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verenigen van HDI Global en HDI Global Specialty in Denemarken onder één dak en het versterken van de samenwerking tussen beide bedrijven. Ik wens hem het allerbeste in zijn persoonlijke en professionele leven”, aldus Beutter.