Feestelijke kantooropening van Raetsheren in Rotterdam druk bezocht


Afgelopen donderdag (14 december) heeft Raetsheren haar nieuwe vestiging op de 37e verdieping van de maastoren in Rotterdam feestelijk geopend. De officiële opening werd samen met talrijke relaties gevierd tijdens een geanimeerde happening.

In een toelichting op de keuze voor een vestiging in Rotterdam zegt Rianne Baumann, Chief Executive Officer, in een video die tijdens de opening werd getoond: “Rotterdam is al sinds jaar en dag het hart van de Nederlandse verzekeringsindustrie; dat betekent dat belangrijke businesspartners – zoals risicodragers en ook de VNAB – in Rotterdam zijn gevestigd. Voor ons een reden om ook een kantoor in Rotterdam te openen. Rotterdam is de stad van innovatie en vooruitgang, en die Rotterdamse mentaliteit van durf, lef en doen – gewoon lekker je mouwen opstropen – past precies bij ons. Door een kantoor te openen in Rotterdam vestigen we ons midden in de dynamiek en stellen we onszelf in staat om dagelijks in te spelen op belangrijke trends en ontwikkelingen in onze branche. Ik ben dan ook trots dat we nu een kantoor in Rotterdam hebben mogen openen.”

Mario Hooglugt, Chief Commercial Officer, vult aan: “Rotterdam en haar wereldberoemde haven symboliseren internationale handel en verbinding. Door ons hier te vestigen, positioneren we ons dicht bij de Nederlandse markt, maar ook bij de poort naar de internationale markt. Dit biedt ongekende kansen voor groei en samenwerking, zowel met nationale als internationale klanten.”

Volgens Rosan Zomerdijk, HR Director, is doelmatigheid bij Raetsheren van groot belang. Zij legt uit: “Wij zijn reeds een aantal jaar, op bescheiden schaal, aanwezig in het verzekeringshart van Nederland. Hierdoor hebben onze groeiambities verder gestalte gekregen. We hebben nieuwe bron van talent kunnen aanboren, we kunnen efficiënter zijn en dragen bij aan duurzaamheid. Die hands-on-mentaliteit vanuit de cultuurrijke havenstad past goed bij onze waarden. We zien dan ook grote kansen voor deze nieuwe Raetsheren Hub op een uiterst representatieve locatie. Hiervoor zijn we ook een samenwerking aangegaan met de Hogeschool van Den Haag.”

Ook Bas van Nispen, Director Claims, wijst op de arbeidsmarkt. Hij zegt: “Behalve dat Rotterdam de verzekeringshoofdstad van Nederland is, is een ander voordeel het aantrekken van jong talent. In Rotterdam is meer keus, wat niet alleen ons, maar ook onze klanten ten goede komt.”

Paul van der Linden, Chief Broking Officer, noemt, naast de aanwezigheid van veel verzekeraars en makelaars, de vlak bij het kantoor gevestigde VNAB. Hij licht toe: “Door de VNAB worden veel netwerk- en kennisevenementen georganiseerd. Ik heb bij Raetsheren een vrij jong team. Het is belangrijk om te zorgen dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Door aanwezig te zijn bij netwerken, evenementen en lezingen blijf je snel op de hoogte van wat er in de markt speelt en blijf je bij met actuele ontwikkelingen.

Raetsheren bedankt alle partijen die een donatie aan Villa pardoes hebben gedaan ter ere van deze opening. Deze bijdragen benadrukken de betrokkenheid bij maatschappelijke projecten die Raetsheren hoog in het vaandel heeft staan. Benieuwd naar de omschreven video en het nieuwe kantoor van Raetsheren? Klik hier voor een impressie van het kantoor.

https://www.linkedin.com/posts/raetsheren_rotterdam-opening-nieuwkantoor-activity-7141352763250147328-TxoD?utm_source=share&utm_medium=member_desktop