Eugene Koster maakt overstap naar Anchor Insurance

Eugene Koster, 30 jaar actief in de verzekeringsbranche, maakt per 1 april a.s. de overstap naar Anchor Insurance Rotterdam. Samen met Age Tanja en de overige collega’s zal hij bij de 38 medewerkers tellende  assurantiemakelaar  verantwoordelijk worden voor de dienstverlening aan aannemers en opdrachtgevers in het bouwsegment specifiek voor de Construction All Risks (CAR-) en overige technische verzekeringen. Anchor Insurance Rotterdam heeft een sterke focus op de energie- en maritieme sector en is daarnaast ook  sterk vertegenwoordigd in het bouwsegment.

Eugene is sinds 1991 werkzaam in de bouwverzekeringen, begonnen in 1991 als acceptant/schadebehandelaar bij Nationale-Nederlanden en vanaf 1998 17 jaar bij Aon in diverse functies, waarvan de laatste 7 jaar als Managing Director van de afdeling Construction & Engineering. In 2015 heeft Eugene samen met een aantal oud-collega’s van Aon een nieuw kantoor voor Willis BV in Rotterdam opgezet waarbij hij zich ook specifiek heeft gericht op de Construction All Risks (CAR-) en overige technische verzekeringen.

 Ik kijk met veel plezier en trots terug op de fantastische periode die ik bij Willis BV heb mogen werken en dank de directie, collega’s, verzekeraars en de klanten voor het in mij gestelde vertrouwen alsmede de fijne onderlinge samenwerking. Ik kijk er verder naar uit om bij Anchor Insurance Rotterdam samen te gaan werken met een groot aantal ervaren collega’s uit de branche bij een kleinere niche makelaar met sterke focus op de klant.”