Ergo trekt ervaren Paul Peerdeman aan als Head of Marine ter verdere uitbreiding van de Marine portfolio in Nederland

Ergo heeft Paul Peerdeman aangetrokken als Head of Marine The Netherlands teneinde een verdere ontwikkeling en uitbreiding te realiseren van de Marine portfolio in Nederland. Hij zal vanaf 1 juli a.s.  zijn functie vervullen vanuit het Ergo kantoor te Amsterdam.

Na functies bekleed te hebben in zijn lange carrière als Marine makelaar en als Marine verzekeraar , waarvan de laatste 11 jaar bij Allianz, zal Paul per 01 juli a.s. in dienst treden bij Ergo om de Marine portfolio in de volle breedte te ontwikkelen en uit te breiden, in samenwerking met makelaars, cliënten en zijn Nederlandse en Duitse collega’s. Op LinkedIn schrijft hij zelf: “Ik ben verheugd om me bij dit geweldige bedrijf aan te sluiten en een maritieme voetafdruk op de Nederlandse markt te vestigen. Het heeft lang geduurd, maar is eindelijk werkelijkheid geworden.”

Paul is sinds 1989 werkzaam in de (maritieme) verzekeringsbranche, waarvan de eerste tien jaar als   (Senior) Broker Marine. Daarna fungeerde hij gedurende zes jaar bij HDI Gerling als Senior Underwriter Marine, ruim twee jaar als Marine manager bij Chubb en  ruim opnieuw vier jaar  bij opnieuw Aon als Broking Director Marine. Sinds oktober 2011 werkt hij bij Allianz, waarvan ongeveer de helft als Marine Manager en   de afgelopen 5,5 jaar als Commercieel Manager Transport