Edwin Kreikamp en Rene Aertssen vormen nieuwe directie OOM Verzekeringen

Nicheverzekeraar OOM heeft met ingang van dit jaar een nieuwe directie. Per 1 januari is Edwin Kreikamp actief als algemeen directeur, met naast hem René Aertssen die sinds oktober  vorig jaar als directeur financiën en risicomanagement. De twee volgen Marga Purvis en Arjen Korteweg op die na een dienstverband van dertien jaar het bedrijf hebben verlaten

Kreikamp (51) bekleedde diverse directie- en managementfuncties bij a.s.r. en Aegon op het gebied van verzekeringen en pensioenen. Aertssen (50) heeft eveneens zijn sporen verdiend in de wereld van verzekeringen met verschillende senior managementfuncties in het domein van financiën en risicomanagement. Hij werkte onder meer bij Achmea en a.s.r.

Met de komst van de nieuwe directieleden verwacht OOM Verzekeringen te kunnen blijven voldoen aan de behoeften van de klant in een snel veranderende wereld. “De ontwikkelingen op onder andere het gebied van IT, klimaat en de oorlog in Oekraïne maken dat wij als verzekeraar veerkrachtig en flexibel moeten zijn.”

De kersverse directieleden kijken met veel vertrouwen naar de uitdagingen die er liggen. ‘De maatschappelijke ontwikkelingen zorgen voor behoorlijk wat onzekerheid, maar bij OOM zijn we niet anders gewend. Onze kracht is juist om in te spelen op deze trends en klanten blijvend van passende oplossingen te voorzien, ook in tijden van toenemende instabiliteit. Wij kennen de risico’s van haver tot gort, dat zit diep geworteld in ons DNA’, aldus Kreikamp en Aertssen in een gezamenlijk statement.

Foto: René Aertssen (links) en Edwin Kreikamp (fotograaf Basia Staal).