DUAL Benelux haalt met Marnix de Kievit derde versterking in huis


Marnix de Kievit, is met ingang van vandaag (1 juni 2023) toegetreden tot het DUAL Benelux team als Professional Indemnity – Lead Underwriter. Daarmee is hij na Peter Kegel (Managing Director)  en Kim Martins Neto (Senior Underwriter Cyber) de derde versterking van dit begin mei in Rotterdam gestarte bedrijf.

Marnix is sinds 2006 werkzaam in de verzekeringsbranche en is afkomstig  van Liberty Specialty Markets, waar hij gedurende ruim 5,5 jaar werkzaam was als Senior Underwriter Profesional Indemnity  en sinds oktober 2020 als Underwrtiting Manager Professional Indemnity voor de Benelux & de Nordics. Daarvoor werkte hij bijna 4,5 jaar bij AIG als Underwriter Professional Liability & Cyber en als Underwriter Special Risks Financial Lines en ruim 6,5 jaar bij Schouten Insurance International als Sluiter Aansprakelijkheidsverzekeringen  en als Accountmanager Business Development.

In een toelichting op zijn nieuwe baan zegt Marnix: “Ik vind het geweldig om deel uit te maken van Dual Benelux en onze makelaars professional indeminity investment solutions  te kunnen bieden. Peter Kegel: “Met Marnix voegt opnieuw een  getalenteerde underwriter het team van Dual Benelux. Marnix heeft veel ervaring en een uitgebreid netwerk in de markt. Ik ben ervan overtuigd dat Marnix samen met onze lokale makelaars een duurzame en gezonde portefeuille zal opbouwen.